събота, 28 юли 2012 г.

Лилави сърца

Скоро имах повод да направя картичка за сватба.. в нежно лилаво. Лилавият картон е перлен, не знам дали се вижда добре от снимката. Новото предизвикателство при Картичкофуриите идва точно на време, за да я покажа там :)

петък, 13 юли 2012 г.

За любимия...

Скоро любимият ще има рожден ден. Вманиачен е на тема часовници и затова ми беше ясно, че картичката ще е с часовник. Доста търсих някаква дизайнерска хартия с фон часовник, но не открих.Затова си принтирах този часовник върху, колкото и странно да изглежда, морска тематика. Като спомен за всички почивки на море, на които сме били. Отива при хоби предизвикателството.
http://allsortschallenge.blogspot.com/

вторник, 3 юли 2012 г.

Ваза с цветя

Като прочетох, че новото забавлятелство е озаглавено "Луд на шаренко се радва", си казах, че е само за мен. Картичката поне на мен ми се вижда доста шарена и затова ще я включа там. Цветята съм ги правила аз с пънч. Подарявам ви една много шарени, летни, топли дни!

Мече със слънчоглед

Много, много обичам слънчогледи! Тази картичка обаче се оказа предизвикателство, най-вече заради лепенето и фиксирането на кръстосаните линии. Цветето е шито, не знам колко си личи. Използвала съм скеча на Sketch Saturday . Картичката е за там и за още няколко предизвикателства. http://allsortschallenge.blogspot.com/ http://pennyblackatallsorts.blogspot.com/