неделя, 28 октомври 2012 г.

Птички

Диляна ни предизвиква в своя блог с картичка, оцветена от нас. Еми... не ми се получава много добре с оцветяването, но съм упорита. Имам само акварелни моливи, далеч съм още от повечето от вас - вашите печати са като истински. Още щом ги видях тези птички, се влюбих в тях. За съжаление нямам достатъчно поводи, за да правя картички с тези сладурчета. Ето ги: .

2 коментара:

  1. На мен много ми харесват птиченцата, получили са се много добре и с акварелни моливи. Аз също прохождам в оцветяването и имам само акварелни моливи, но мисля, че и с тях се получава добре. Е, далеч са от копик маркерите и другите, но все пак на теб ти се е получило много добре, а самата картичка е много сладурска!

    ОтговорИзтриване
  2. Дарина, картичката ти е много хубава, а като всяко ново начало и това с оцветяването трябва да се адмирира и поощрява :-) И на мен ми беше трудно в началото, но ако човек иска нещо, той го постига :-) Продължавай в същия дух, сигурна съм, че с времето ще ставаш все по-добра :-) Благодаря ти, че се осмели и се включи в моето предизвикателство :-)

    ОтговорИзтриване