събота, 16 март 2013 г.

Милата ми фея

Тази фея ми е мноого любима, много си я обичам. Днес най-после намерих време и за картичка за мен. След 30-те картички за 8ми март за родителите на учениците, реших, че е време и за картичка просто ей-така. Имам си и нови моливи, сърбяха ме ръцете да ги пробвам. За съжаление не са акварелни, но пък са много цветове. Оцветявах, замазвах, но на мен ми харесва - всъщност тази фея дори и неоцветена пак много ще ми харесва. Многослойна е, специално за Card mania. Новите моливи са за Забавлятелството Скечът е по Simon says stams Ще я включа в предизвикателството на Картичкофуриите Бинго. Следвала съм линията Дантела, печат, изрязан елемент (цветето е с пънч) Не съм много сигурна дали отговаря на условието изрязан елемент, ако не, нека я отстранят. Спокоен week end!

4 коментара:

  1. Красива и нежна картичка! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Късмет и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  2. О,колко сладка и чаровна малка феичка в прекрасни цветове!Благодаря ти,че включи тази картичка в моето предизвикателство при Картичкофурии! Поздрави:)))

    ОтговорИзтриване